Senaste podcasten

Stagedive To Hell - Ett eftersnack och en tacklista


Så det var det hela. Nu är Stagedive To Hell slut och alla avsnitten finns på heavyground.se. Och kanske finns det en möjlig fortsättning. Vi får se.

Här kommer ett eftersnack med några som spelar thrash metal idag som reflekterar över genren: El Guapo från Zombiekrieg, Stefan från Morbid Breath och Berget från Man Machine Industry. 

Och precis som på de klassiska thrashplattorna kommer här en obligatorisk tacklista till dem som gjort det här möjligt:

Ett särskilt tack till Berget Bergman, Fredrik Larzon och Dan Swanö för ovärderlig hjälp med kontakter till några personer viktiga band.

Tack också till Patrik Wirén och Patrik Sporrong (Midas Touch), Ulf Pettersson (Mezzrow), Magnus Forsberg (Tribulation), Pontus och Bäz (Kazjurol), Johan Jansson (Hatred), Johan Bülow (Fallen Angel), Sabrina Kihlstrand (Ice Age), Pelle Ström (Agony & The Krixhjälter) och Christian Jansson (Pagandom) som ställde upp och berättade sina historier.

Och ett speciellt tack till Kazjurol som lånat ut både namnet och en bit av låten som den här podcasten är döpt i blod efter. Stagedive to hell Fagersta hardcore nu och för alltid. 

Tack också till dig som har lyssnat och till alla som hört av er med positiv respons. Ni får gärna skicka in fler minnen om ni har några från den här tiden så bidrar ni till den fortsatta histrorieskrivningen om svensk thrash metal. 

Nu är det slut för den här gången. Tack för att just du har lyssnat.

Liveintervjuer

Ny musik