Senaste podcasten

The Heavy Crew

The Heavy Crew


Magnus Tannergren, grundare av Heavy Underground, har bland annat skrivit för Close Up Magazine och Slavestate.se. Banan som poddare började egentligen i närradiovärlden först på Hallsta Sura Närradio och som redaktionschef på Radio Stil (studentradion i Linköping) 1989. Intresset för att producera radio har utvecklats med tiden och under åren 2014-2021 producerade han Into The Void Podcast. 

Svempa Alveving har i många åt tipsat om bra musik på Instagram och 2017 gjorde han debut som poddare tillsammans med Magnus i Into The Void Podcast. Sedan 2021 driver han Cries From The Underworld där han tillsammans med Ylva Sjöstrand intervjuar folk från scenen live på Instagram. Medverkar regelbundet i Heavy Undergrounds podcast. 

Ylva Sjöstrand är engagerad i Gefle Hårdrocksklubb och jobbar med Gefle Metal Festival och har ett stort engagemang i hårdrockscenen i stort. Är parhäst med Svempa i Cries From The Underworld och regelbunden gäst i Heavy Undergrounds podcast. Dessutom skriver hon recensioner för Heavy Underground. 


Kim K. Void driver spellistan Doomed And Gloomed på Spotify och samlar alla nya hårda släpp varje vecka i en stor fet veckospellista och är på så sätt en oersättlig del i Heavy Undergrounds omvärldsbevakning. Medverkar regelbundet i Heavy Undergrounds podcast.Anton Bryvall levererar till vardags dödsbringade riff i Katakomba men skriver då och då recensioner om för Heavy Underground. 


Emil Gustavsson trakterar gitarren i Göteborgsbandet Orochen och skriver recensioner för HEavy Underground.

Liveintervjuer

Ny musik