Senaste podcasten

Podcasts

Heavy Underground Podcast

Heavy Underground producerar en podcast som handlar om den svenska undergroundscenen. Ambitionen är att samtala med band men också med andra människor som finns på eller nära scenen som skivbolag, konstnärer, klubbarrangörer eller andra som brinner för tung svensk musik. Podden släpps på alla poddplattformar.

Min filosofi
Som alltid när jag har gjort intervjuer så försöker jag få till ett samtal. Det innebär att jag är ganska restriktiv med klippning och efterredigeringen. Det du hör i podden är det som hände under samtalet. 

Andra podcasts jag produceratMellan åren 2014 till 2021 har Into The Void Podcast publicerat över 500 intervjuer med band och musiker från den tunga underjorden. Producerad och presenterad av Magnus Tannergren. Svempa Alveving har också varit medarbetare. Grundtanken är att det är ett fanzine fast i poddformat. Långa samtal om musik, scenen och livet. Äldre avsnitt hittar du här: https://www.mixcloud.com/intothevoidpodcast/


Podcasten om 90-talet med utgångspunkt i musiken och populärkulturen. Magnus Tannergren och Martin Dunelind pratar om åren på 90-talet, banden som blev stora då och mycket mer. Ja det handlar om nostalgi men mest om ett årtionde som påverkar musikscenen än i dag. Du hittar alla avsnitt med musik här: www.mixcloud.com/justonefix 


Per Vidén och Mikael Metzmaa djupdyker i den progressiva rockens ocean och bortom dess horisont där ljudvågorna alltid låter som vinylknaster. Producerat av Magnus Tannergren. Sändes live på Hallsta Sura Närradio 2017-2019.

www.mixcloud.com/ennytidarhar/Hittas också på alla större poddplattformar.

Liveintervjuer

Ny musik