Senaste podcasten

Fem bra släpp du inte får missa på BandcampBandcamp är den bästa källan att hitta ny musik och kunna köpa musiken direkt av banden. Här kommer fyra släpp du inte får missa just nu: Dead Heat, Potemkin, Terror 83, Kal-El och Reaktion.
Som alltid betalar du ju för det du vill ha även om det står "Name your price" och du delar gärna med dig på dina sociala medier om du gillar vad du hör. Eller hur?

Dead Heat - World at war (album)

Från Oxnard i Kalifornien kommer Dead Heat som levererar stilren renodlad thrash metal så som den lät 1987 utan att låta daterad eller tillgjord. Utgiven av alltid smaksäkra Tripple B Records.


Potemkin - Sludge vol. 1 (kassett)

I Malmö hittar du Potemkin som ägnar sin tid åt punkig sludge med lite doom. Det är rått och kargt och det är svårt att värja sig mot riffen. 


Terror 83 - Demo 

I Malmö hittar du också Terror 83 som sparkar skrev med hardcorepunk som är rakt på sak utan omskrivningar eller onödiga finesser. Med attityd, energi och aggression kommer man väldigt långt.


Kal-El - Dark majesty (singel)

Det är svårt att hitta riktigt bra stoner rock idag men norska Kal-El är ett lysande undantag. Så här ska det låta. Smakprovet från kommande platta som släpps av Majestic Mountain Records) är storslaget och tungt som bly. 


Reaktion - To expect nothing

Från Spanien hör man ju sällan hård musik men Reaktion är ett undantag. Extremt trevlig thrash metal som för tankarna till sentida Death Angel får i alla fall den här redaktören att skaka på huvudet.

Liveintervjuer

Ny musik